Biçikletat më të mira të ushtrimeve Schwinn: Një përmbledhje

Biçikletat më të mira të ushtrimeve Schwinn: Një përmbledhje

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë. Schwinn biçikletat e palëvizshme në përgjithësi marrin vlerësime pozitive në internet. Ai gjithashtu sugjeron disa marka alternative për t’u marrë parasysh.

Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu. Një stërvitje rrotulluese: Schwinn IC4 Bike çiklizmi i brendshëm

 • Më e mira për mbështetjen e shpinës: Schwinn 270 Bike Reversumbent
 • Më e mira për stërvitjen totale të trupit: Schwinn Airdyne Ad6
 • Përmbledhja e markës H2> Schwinn

  Schwinn Bicycle Company filloi në 1895 dhe bëri një emër për vete kur biçikletat e saj fituan më shumë gara biçikletë se çdo kompani tjetër.

  Në 1965, kompania prezantoi The Linja e parë e biçikletave të palëvizshme Schwinn, Ushtruesi Deluxe. Tani shet lloje të ndryshme të biçikletave të ushtrimeve, si dhe trainerë eliptikë, rutine dhe rowers. Kompania merr komente pozitive duke lavdëruar çmimet e saj të moderuara dhe kornizat e guximshme të biçikletave. Konsumatorët shpesh përshkruajnë biçikletat e markës, si të madhësive të markës për përdorim në shtëpi dhe thonë se u pëlqen stërvitjet e para-programuara popullore.

  Ankesat më shpesh përqendrohen në garanci të shkurtra, kontrast të dobët në ekranet dhe duke rënë cilësinë e produktit ndër vite. Konsumatorët e TrustPilot i kanë dhënë kompanisë një vlerësim prej 1.9 nga 5 yje, por ka vetëm 13 komente. :

  • i drejtë
  • recumbent
  • i brendshëm
  • Airdyne

  më poshtë, ne kanë renditur një shembull nga secila kategori. Transporti Standard është falas në Shtetet e Bashkuara Kontinentale për të gjitha biçikletat e ushtrimeve Schwinn. të rezistencës që përdoruesit të rregullojnë intensitetin e tyre të stërvitjes. Sistemi mund të strehojë katër profile të ndryshme të përdoruesve. Korniza e guximshme ofron një udhëtim të qetë dhe është i përshtatshëm për përdoruesit që peshojnë deri në 300 paund (lb).

  një raft mediatik

 • input mp3
 • Një port karikimi
 • Ekrani i prapambetjes
 • Garancia mbulon:

  /ul>

  Kjo biçikletë kushton 536.79 dollarë, ose 31 $ në muaj me një plan pagese 12-mujor. 29 Programet e stërvitjes

 • lidhen me aplikacionet popullore të ndjekjes së ushtrimeve
 • ofron një udhëtim të qetë
 • Më të përballueshme se opsionet e tjera
 • Nivele të shumta të rezistencës
 • cons

  Pesha maksimale e përdoruesit prej 300 lb Dyqani tani

  Më e mira për një stërvitje rrotulluese: Schwinn IC4 Bike çiklizmi i brendshëm

  Kjo biçikletë është e ngjashme me modin EL që njerëzit përdorin në klasa rrotulluese. Ajo ofron një vend të rregullueshëm dhe shiritat e dorezave, ndërsa pedalet janë në përputhje me kafazet e keto light shqip këmbëve ose kapëset e dinamikës së pedalimit Shimano. >

 • Mbajtësi i pajisjes së integruar
 • Ekrani me prapavijë për të ndjekur kohën, distancën, kaloritë dhe rpm
 • Një shirit për të ndjekur rrahjet e zemrës
 • 1-vjeçar falas falas Anëtarësimi JRNY që udhëzon një përdorues përmes stërvitjeve dhe analizon palestrën e tyre
  • Puna: 1 vit
  • Mekanike dhe elektrike: 1 vit
  • Korniza: 10 vjet

  Kjo biçikletë kushton 1,549.99 dollarë.

  Pro dhe të këqijat

  Pro

  • Përfshinë një palë shtangë dore
  • vjen me anëtarësimin falas të 1 viti në jrny
  • punon me aplikacione pelotoni dhe zwift
  • vit, një person do të duhet të paguajë për J App RNY
  • ka një peshë maksimale të përdoruesit prej 330 lb
  • Më e shtrenjtë se opsionet e tjera
  • Mbulesa minimale e garancisë

  Dyqani tani < H3> Më e mira për mbështetjen e shpinës: Schwinn 270 BIKE RECOUMBENT

  Kjo biçikletë i vendos kalorësit në një pozicion të rimarrur, duke siguruar mbështetje të plotë të shpinës ndërsa ofron një stërvitje kardio për trupin e poshtëm.

  Mësoni më shumë në lidhje me biçikletat e prapambetura.

  Kjo biçikletë gjithashtu përmban:

  • Një sedilje e konturuar, e ventiluar dhe e mbushur
  • Një tifoz i integruar
  • Rrokjet e vendosura me lehtësi për gjurmimin e zemrës Vlerësoni
  • Lidhshmëria Bluetooth
  • Përputhshmëria me Explore the World dhe MyFitnessPal Apps
  • Numrat e ndjekjes për kohën, kaloritë dhe distancën

  Garancia mbulon:

  • Puna: 90 ditë
  • < Li> Elektrike: 1 vit

  • Mekanike: 2 vjet
  • Korniza: 10 vjet

  Kjo biçikletë kushton 639.98 dollarë, ose 60 dollarë në muaj për 12 muaj me një plan pagese.

 • Përfshinë 29 stërvitje
 • nivele të shumta të rezistencës
 • Një tifoz i integruar
 • i përballueshëm në krahasim me opsionet e tjera
 • < H3> Cons

  • Fokusi në kardio të trupit më të ulët do të thotë më pak përqendrim në kardio për trupin e sipërm
  • Garanci minimale çiklistët

  Dyqan tani

  Më e mira për stërvitjen totale të trupit: Schwinn Airdyne AD6

  Me shiritat e lëvizshëm dhe pedalet e këmbëve, kjo biçikletë përdor teknologjinë e rezistencës së erës për t’u dhënë përdoruesve një stërvitje totale të trupit .

  Njerëzit mund të kontrollojnë nivelin e rezistencës. Sa më shumë përpjekje të bëjnë, aq më intensive bëhet ushtrimi.

  Mësoni më shumë rreth biçikletave të ajrit. Console që gjurmon statistikat e trajnimit dhe të dhënat biometrike

 • matës rpm për të ndihmuar në gjurmimin e trajnimit të intervalit
 • Rripat e këmbëve për kontrollin e lëvizjes
 • Mbajtësi i integruar i shisheve të ujit
 • rrotat për ruajtje më të lehtë
 • kornizë: 10 vjet
 • Kjo biçikletë kushton 799 dollarë, ose 74 dollarë në muaj për 12 muaj me një plan pagese. >> /li>

 • ka rrota për transport të lehtë
 • Bluetooth
 • Garanci e shkurtër
 • Dyqani tani

  Krahasimi Tabela

  Njerëzit mund ta përdorin këtë tabelë për të krahasuar direkt katër produktet. Biçikletë çiklizmi

  Schwinn 270 Bike Reverumbent Schwinn Airdyne AD6 Plani i Pagesës 31 $ Mujore mbi 12 Muajt nuk janë të disponueshme 60 $ Mujore mbi 12 muaj 74 $ Mujore mbi 12 muaj Stili i biçikletave Ushtrimi i drejtë çiklizëm i brendshëm Ushtrimi Reversoment tifoz dhe çiklizëm i brendshëm GARANCI Puna: 90 Daymekanike: 2 Veçelektrike: 3 vjetFrame: 10 vjet Puna: 1 VitiMekanik: 1 Vitilektrik: 1 vit kornizë: 10 vjet PUNA: 90 DITSMEKAKEKAKEKAKEKAKIKE: 2 vjet Elektrike: 1 vit kornizë: 10 vjet punë: 6 muajmekanik: 2 vjeçarelektrik: 2 vjet: 10 vjet

  Si të zgjidhni

  Kur zgjedhin një biçikletë, njerëzit duhet të marrin në konsideratë një sërë faktorësh, duke përfshirë:

  • P Rajs: A është çmimi brenda intervalit të një personi? A janë në dispozicion planet e pagesave? A është e lehtë të lëvizësh?
  • Karakteristikat: A ka biçikleta tipare që i përshtaten nevojave të personit? Biçikletat mund të vijnë me një sërë karakteristikash, të tilla si shtrojën e rehatshme, mbështetjen e shpinës, tifozët e integruar dhe lidhjen Bluetooth.

  Në eksplorimin e biçikletave të tjera të palëvizshme mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë:

  • BOWFLEX VELOCORE BIKE: Në modalitetin "Të mësuarit", biçikleta dhe shkëmbinjtë ndërsa biçikleta biçikletë nëpër rrugët skenike që ata shohin në tastierat e tyre. Përdoruesit kanë mundësinë që të bashkohen në programin e trajnimit JRNY për të hyrë në stërvitjet adaptive, stërvitjen virtuale dhe videot e trainerëve. Biçikleta gjithashtu vjen me:
  • 100 nivele të rezistencës
  • Altoparlantët Bluetooth
  • Një shirit i rrahjeve të zemrës
  • Një raft media Bike u ofron përdoruesve biçikletën rrugore duke ndjerë se ata marrin nga klasa rrotulluese. Kalorësit mund të përdorin klipe ose atlete të Pedalimit Shimano Pedaling me këtë produkt. Ajo gjithashtu vjen me:

  Kjo siguron metrikë në kohë reale dhe pas stërvitjeve

 • Përputhshmëria me një gamë të aplikacioneve rrotulluese
 • SF-B2916 Bike Air Bike nga Sunny Health & amp; Fitnes: Kjo kompani zakonisht shet pajisje për ushtrime me kosto të ulët. Kjo biçikletë përdor teknologjinë e rezistencës së erës për të siguruar një stërvitje të sipërme dhe të poshtme të trupit dhe për të rritur palestrën kardio. Bike gjithashtu përmban:
 • Një monitor i performancës për të ndjekur shpejtësinë, kaloritë, distancën dhe kohën
 • pedalet e këmbëve
 • Mbajtësi i pajisjes personale